banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Bahri Kaya; Daha iyiye gidiyoruz

Şanlıurfaspor, Ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına Şanlıurfaspor tesislerinde başladı. Takımda sakat ve cezalı oyuncunun olmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Antrenman öncesi açıklamalarda açıklamalarda bulunan Bahri Kaya, Bucaspor maçını kazanıp üst sıralara tırmanışı devam ettirmek istediğini söyledi.

Takımını başında ilk kez deplasmana çıkacağını belirten başarılı teknik, "Ankaragücü maçı hem skoruyla, hem oyunuyla bizi çok mutlu etti, ama artık o maç geride kaldı. O maçın bize verdiği moralle artık önümüze bakacağız. Bizim kendi adımıza belli hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda yara almadan ilerlemek istiyoruz" dedi.

Kaya, takımdaki uyumdan memnun olduğunu ifade ederek, "hedefi olan takımız. bu doğrultuda çalışıyoruz. her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. inşallah daha da iyi olacağız" diye konuştu.

Bahri Kaya ''ligdeki iyi takımlardan biriyiz. deplasmanlarda iyi işler yaptık. Sadece sonuca yansıtamadık. Buca Maçıda bizim için önemli. Şanlıurfaspor hiçbir maçına kaybetmek için çıkmaz” diye konuştu.

Sakat oyuncusunun olmamasının kendilerini mutlu ettiğini belirten kaya şöyle devam etti:  sakat oyuncumuz yok ama sarı kart sınırında bulunan 2 oyuncumuz var. Onlara gerekli uyarıları yaptık. Tam kadro olursak tercihlerimiz daha fazla olacak ve oyunda elimiz kuvvetli olur. “ dedi.

Teknik Direktör Bahri Kaya son olarak taraftarların yanlarında olmasının başarıları artıracağını hep birlikte ileriye daha umutlu bakacaklarını sözlerine ekledi.

Bucaspor Maçı için kendi tesislerinde toplanan sarı yeşillli futbolcular düz koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.