banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Badminton Hakemlik Kursu açılacak


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, Badminton Sporunu geliştirmek, bu branşta elit sporcular yetiştirmek, il içi faaliyetler düzenlemek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Badminton Federasyonu işbirliği ile ulusal faaliyetlerine katılmak amacıyla 8-9 şubat 2014 tarihleri arasında Badminton Hakemlik Kursu’nun açılacağını bildirildi.

YILDIZ, Badminton Hakemlik Kurslarına katılmak isteyenlerin belirtilen belgeler ile birlikte en geç 30 Ocak 2014 tarihine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerektiğini söyledi. Kursa katılacak olan adaylarımıza antrenörümüz Işıl ADEMOĞLU tarafından kurs verileceğini belirten Ertuğrul YILDIZ, bu tür kurslarla şehrimizde liyakatli hakem sayısını arttırmayı hedefledikleri belirtti.

İSTENİLEN BELGELER:
1- 4 Adet Fotoğraf.
2- Diploma Sureti(noter tasdikli, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olanlar için kurum onaylı).
3- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden ceza almadığına dair yazı (Aslı).
4- Sağlık raporu(Sağlık Ocağından).
5- Sabıka Kaydı.
6- Nüfus Cüzdan Sureti.
7- Kursa katılacak adaylar Badminton Antrenörlüğü için 200 TL yatıracaklar.
8- 18 yaşından gün almış. 55 yaşını geçmemiş olmak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.