banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Aziz Yıldırım voleybola el attı
Aroma Bayanlar ve Erkekler Birinci Liglerinde geçen sezonun şampiyonu olan Fenerbahçede, kulüp başkanı Yıldırım, voleybol 1. liglerinde Kulüpler Birliğini kurmak için harekete geçti. Yıldırım, konuyu, kendisinin organize ettiği ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)Başkanı Erol Ünal Karabıyıkın davet edilmediği toplantıda kulüp yetkilileriyle görüşecek.

Aziz Yıldırım, kendi imzasını taşıyan davet yazısında, kulüplerin müşterek menfaatlerini ve problemlerini hep beraber görüşmek istediğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

Televizyon naklen yayın gelirleri ve sponsorlardan elde edilecek gelirler konusunda tartışmak ve çözüm aramak, Kulüpler Birliğinin kurulması hakkındaki görüşlerinizi paylaşmak üzere aşağıda belirtilen gün ve saatte düzenlenen toplantıya kulüp başkanlarınızın ve/veya voleybol şube sorumlularınızın katılımını rica ederiz.

Davet yazısında toplantının, 1 Ekim Cuma günü saat 14.00de İstanbuldaki Astoria Residence Otelde yapılacağı kaydedildi.

-KARABIYIK: MUTLULUK VERİCİ BİR GELİŞME-

AA muhabirinin görüştüğü TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Yıldırımın davetiyle ilgili olarak, Mutluluk verici bir gelişme, bu, voleybolun çok önemli yerlere geldiğinin göstergesidir dedi.

Kulüplerin böyle dayanışma içinde yönetimi yönlendirme ihtiyacı duymasının, kendileri için yeni bir durum olmadığını anlatan Karabıyık, sözlerini şöyle tamamladı:

Biz bu ihtiyacı 2006 yılında zaten hissetmiş ve bu nedenle o yıl Lig Kurulu seçimlerini yapmıştık. 2006da Abantta yapılan toplantıda deplasmanlı 1., 2. ve 3. lig kulüplerinin yetkilileriyle toplanarak, Lig Kurulunu oluşturduk. Her 2 yılda bir bu toplantı ve seçimler tekrarlandı. Her ne kadar bazı kulüpler bu seçim ve faaliyetlere yeterli ilgiyi göstermedilerse de, bugün gelinen nokta, voleybolun ulaştığı seviyenin göstergesi olarak sevindirici. Kulüplerin böyle bir katılım arzusunda olması voleybolda bir hayli yol aldığımızı gösterir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.