banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Aziz Yıldırım çıkmazsa CHP yemin etmeyecek

Futbol dünyasında meydana gelen şike operasyonu sosyal medyada da geniş şekilde yer alırken, Fenerbahçe yine dile düştü...

Fenerbahçe Spor Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla başlayan 12 ilde soruşturması yürütlen ve 49 kişinin gözaltına alındığı 'şike operasyonu' sosyal paylaşım sitelerinde de yer aldı. Twitter ve Facebook sosyal paylaşım sitelerinde operasyonla ilgili yapılan yorumlar oldukça ilgi çekici.

İŞTE O YORUMLAR

-Şok şok şok.....Aziz Yıldırımın evinde Türkiye Kupası bulunmuş :)

- Kendisini gözaltına almaya gelen Emniyet görevlilerini şık bir vücut çalımıyla geçen Emenike emniyette kaleci Korcan'la karşı karşıya kaldı.:))

- Fenerium da atlet, don, tesbih, boncuktan kuş ve uzun maltepe sigarası satışları başlamıştır.

- Son dakika : Kılıçdaroğlu, Aziz Yıldırım hapisten çıkmazsa Meclis'e gitmeyeceklerini söyledi.

- Emenike'nin suçu ne? - Sahte saat ve gözlük satışından gözaltına alınan Nijeryalı siyahi oyuncu Emenike.

- Geçen sene 1-2 dakikalık şampiyonluk yaşadılar isermisiniz bu senede 2-3 ay yaşasınlar :))

- Seneye lig tv'ye para bayılmak zorunda kalmayacak şanslı insanların takımı - Tam Serhat Uluerenlik olaydır. Şimdi çıkar 2-3 ay önceki telegol kasetlerini yayınlar ve biz demiştik der.

- Keşke Sabri de gözaltına alınsaydı, tühhh.. -Sabri Sarıoğlu'nun emniyete giderek teslim olduğu haberleri gelmekte an itibariyle.

-Ben Sultanahmet'te saat satıyorum derse bence direk salıverilecek futbolcu..kim aksini iddia edebilir? :) - Şike yapacak olsak maçları değil, Trabzon'u satın alırız :)

- Emniyet Müdürlüğü sadece futbolda şampiyon olmadık diğer 4 branştanda gözaltı yapında tam olsun.. Onlarda da şike vardır :)

- Aziz Yıldırım o kadar zengin ki, kendi döneminde yapılan bütün Galatasaray maçlarını da satın almış. O yüzden Galatasaray devamlı Fenerbahçe'ye yeniliyormuş. Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.