banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Azerbaycan-Türkiye maçından notlar
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubunda, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki karşılaşmanın oynandığı stat tamamen doldu.

Tofik Behramov Stadındaki maçta Azeri taraftarlar, kadrolar okunurken Millilere destek verdi. Karşılaşmanın oynanacağı stada gelen bütün yollarda trafik kilitlenirken, stat kapılarında da uzun kuyrukların oluştuğu görüldü.

Azerbaycan Askeri Bandosu maç öncesi marşlar çalarken, Millilere destek veren Azeri taraftarlar, statta Ayrılır mı gönül candan Türkiye-Azerbaycan ve Kardaşlık Futbolun Üstündedir pankartları dikkati çekti.

İstiklal Marşını stada gelen bütün taraftarlar hep beraber söylerken, Azerbaycan Milli Marşı okunurken de ülke bayrağını oluşturan renklerden kartonlar havaya kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.