banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

AYPİDERden Urfa Spora Destek

Hakemin tafralı yönetim gösterip Urfa sporun penaltısını vermemesi, maçı katledip taraftarı çileden çıkartıp takımın mağlup olmasına sebep oldu.

Olaylar maç bitiminde hakeme tepkilerini göstermek için sahaya inilmesinden kaynaklandı. Emniyet mensuplarının jopllu ve biber gazıyla yapmış olduğu müdahalede vatandaşların büyük tepkisine neden oldu ki emniyetin yapabileceği fazla bir şey yoktu.

 

Taraftarlar Valinin olaylara müdahale etmesinden sonra sakince stadı terk etmiştir. Urfa spor taraftarı asla hayasız bir taraftar olmamış olmayacaktır.

www.balikligol.com

Sayın valimizin yapmış olduğu sağ duyulu davranıştan dolayı teşekkürlerimizi sunarız .diyen AYPİDER G.Başkanı Hakan AYDIN sözlerine şöyle devam etti.

‘'Habip arslan takımı ligden çekeriz demekte sonuna kadar haklıdır fakat umut ederiz ki hakeme gereken ceza verilir ve öyle bir şeye gerek kalmaz.

Urfa sporun her zaman  sağduyulu bir yönetim ve teknik epiple yönetildiğini federasyon yetkililerine birkez daha hatırlatmak isterim. Kamoyuna saygıyla duyurulur''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.