banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Aykut Kocamandan zorunlu değişiklik
Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçede, teknik direktör Aykut Kocaman sakat ve cezalı futbolcular yüzünden takımda zorunlu değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Cezalı Luganonun yanı sıra sakatlıkları devam eden Niang, Dia, Özer, İlhan, Özer ve Selçukun yokluğunda onbir arayışlarını sürdüren teknik direktör Aykut Kocaman, antrenmanlarda değişik varyasyonlar üzerinde duruyor.

Sarı-Lacivertli takımın son taktik antrenmanında Dianın yerine Kazım Kazım, Niangın yerine de Semih Şentürkü oynatan Aykut Kocamanın, savunmada yapacağı değişiklik için son antrenmanı beklediği öğrenildi.

İlhanın bileğindeki sakatlık yüzünden Bilica ve Bekir üzerinde yoğunlaşan Teknik direktör Aykut Kocamanın, Bursada yapılacak antrenmandan sonra kararını vereceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.