banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Aykut Kocaman zirve için iddialı konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligde Konyaspor, Galatasaray, Bursaspor ile yapacakları maçları kazanmaları halinde, ilk yarıyı zirvede tamamlayabileceklerini söyledi.

Can Bartu Tesislerinde antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Kocaman, milli maç arasına kazanarak girdikleri için yüzlerinin güldüğünü ifade ederek, Ancak önümüzde 3 kritik maç var. 3 maçı da kazanırsak ligin ilk yarısını zirvede bitirmeye aday takımlardan biri oluruz dedi.

Bu dönemde hem Galatasaray hemde Bursaspor ile oynayacaklarını belirten Aykut Kocaman, Bu 3 maç işimizi test etme açısından da önemli. Bazen rüzgar önden esiyor, bazen rüzgar arkadan esiyor, gücümüz ve hızımızı arttırıyor. Umarım, bu 3 maç gücümüzü ve hızımızı artırır diye konuştu.

OYUNCU SEÇİMİ
Aykut Kocaman, çok sıkıntılı dönemlerden geçtiklerini, Şampiyonlar Ligi ön eleme ve Avrupa Ligi maçlarında ana kadroya ulaşmada sıkıntıları olduğunu söyledi.

Davranışlarında ve kadro seçiminde çok büyük değişiklikler olmadığını bildiren Kocaman, Oyuncuları genel olarak form durumlarına göre zaman zaman da davranışlarına göre seçmeye çalışıyorum. Davranışları derken, antrenmanlardaki reaksiyonları, kendi aralarındaki ilişkileri kastediyorum ifadelerini kullandı.

YOUNG BOYS MAÇLARI RUHUMUZDA İZ BIRAKTI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.