banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Aykut Kocaman Onu defterden sildi!

Fenerbahçe, Cristian Baroni defterini kapatıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman, arka adalesinde yırtık belirlenen Alex ile dizindeki sakatlık yüzünden yaklaşık 2 ay forma giyemeyecek olan Selçukun yokluğuna rağmen Cristianı, Konya deplasmanına götürmedi.

Kocaman, Alexin sakatlığı yüzünden uzun süre sonra kadroda olması beklenen Brezilyalı futbolcuyu İstanbulda bırakırken, Bilicayı 19 kişilik listesine dahil etti.

Cristianın evde kalması nedeniyle Konya kafilesinde 7 yabancı oyuncu yer aldı. Aykut Kocamanın Cristianı, Konyaya götürmemesi, Brezilyalı futbolcunun tamamen gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı.

Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayınca Samandırada, Aykut Kocamana sert tepki gösteren ve bu nedenle gönderilmesi gündeme gelen sambacıyla devre arasında büyük olasılıkla yolların ayrılacağı ifade edildi.

Fenerbahçe ile 2014e kadar sözleşmesi olan Cristianın, Brezilyadaki eski kulübü Corinthiansa kiralanabileceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.