banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Aykut Kocaman mı, Fatih Terim mi?
Terim ilk olacak mı? Süper Final'in son maçında deplasmanda F.Bahçe'yi yenerek şampiyon olmak isteyen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim , kazanması halinde adını tarihe altın harflerle yazdıracak. Terim, G.Saray'a beraberlik yetmesine rağmen ezeli rakibini yenerek hem rakibinin 42 maçlık iç sahada yenilmeme istatistiğini son vermek, hem de Kadıköy'de yıllardır süre gelen şanssızlığı kırarak kazanıp kupayı kaldırmanın hesaplarını yapıyor. G.Saray'la 1996-2000 yıllarında ligi domine eden Terim, takımının sezonu şampiyon tamamlaması halinde lig tarihinde en fazla şampiyonluk elde eden teknik adam (5) olacak.

Avantajlı olan biziz G.saray 'ın Fildişili sağ beki Eboue, Kadıköy'de kendi oyunlarını oynamaları halinde şampiyon olacaklarını söyledi. GS TV'ye konuşan başarılı futbolcu "Avantajlı olan biziz, beraberlik bize yetecek. Bu nedenle sabırlı olmamız yeterli. Deplasmanda çok iyi futbol oynuyoruz. Kendi evimizde ise taraftarımızın büyük desteği bizi sürekli gol atmaya itiyor. Gol bulamayınca da bu özellikle genç oyuncularımızı olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle deplasmanlarda daha iyi performans ortaya koyuyoruz" dedi.

Kocaman'ın hedefi 2 kupa F.bahçe ise Aykut Kocaman döneminde Kadıköy'de hiç yenemediği G.Saray'ı bu kez devirerek mutlu sona ulaşmak istiyor. Normal sezonda 9 puan gerisinde kaldığı rakibinin Süper Final'deki puan kayıplarıyla şampiyonluk için umutlanan sarı-lacivertliler, tabloyu buraya kadar getirmişken finalden boş dönmek istemiyor. Kupada ve Süper Final'de birer maç oynayacak olan F.Bahçe, iki maçı da kazanması halinde sezonu çifte kupayla tamamlayacak. Evinde 42 maçtır yenilmeyen F.Bahçe bugün evinde kazanırsa, Aykut Kocaman sarı-lacivertlileri iki sezon üst üste şampiyonluğa taşıyan ilk yerli teknik adam olarak adını tarihe yazdıracak.

İşi noktalayacağız F.Bahçe 'nin Brezilyalısı Cristian Baroni, rakiplerini yenerek, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. Brezilyalı futbolcu, Süper Final'de harika bir performans ortaya koyduklarını vurgulayarak, "Galatasaray'ı kendi sahamızda yenerek, bu işi noktalamak istiyoruz" dedi. Taraftardan oyunculara güvenmelerini isteyen Cristian, "Biz bu işi başaracağız. Tribünlerden 90 dakika destek bekliyoruz. Zorlu bir sezonda, olağanüstü şartlarda, birbirimize inanıp takım ruhunu yakalayarak buralara geldik" diye konuştu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.