banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Aydın Karabulut Şanlıurfaspor’la anlaştı
Kulüp takımları kariyeri
Karabulut, Almanya’nın başkenti Berlin’de dünyaya geldi. Küçük yaşta Hertha Berlin altyapısında futbola başladı. Burada kendini göstererek genç milli futbol takımına kadar yükseldi. 2005-06 sezonu ortasında Beşiktaş’a transfer oldu. Ancak teknik direktör Jean Tigana’nın isteği ile ilk sezonunun büyük bölümünü PAF takım ile geçirdi. 2008-2009 sezonunun ara transfer döneminde Yusuf Şimşek karşılığında Bursaspor’a gönderilmiş,ancak Bursaspor’da oynamak istemediğini belirterek 1.000.000 avro karşılığında Beşiktaş’a geri dönmüştür. Ama haziran transfer döneminde Ankaraspor’un oyuncusu Erhan Güven ile takas edilmiştir.Ankarasporun küme düşmesiyle futbolculara 15 günlük transfer döneminde Ankaragücü’ne geçmiştir. 2010 yılında Bucaspora 1 yıllına kiralanmıştır.
2010-11 sezonunu Karabükspor’da geçirdikten sonra 2011-12 sezonun başında 1. Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe’ye transfer olmuştur.[1]
Milli takım
8 kez U-18, 5 kez de U-19 olmak üzere toplam 13 kez milli formayı giymiş ve bu maçlarda 2 gol atmıştır. Ümit Milli takımında ise 4 gol ve 6 asist yapmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.