banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Ayda Uluçdan Marsel İlhana övgü
Uluç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç sporcunun özellikle bu yıl sergilediği performansın çok etkileyici olduğunu belirterek, Marsel, adını Türk tenis tarihine altın harflerle yazdırdı ve erkeklerde ilk 100e giren ilk Türk tenisçi olma başarısını gösterdi. Marsel İlhanın bu başarısından dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz dedi.

Marselin, ATP Challenger etabı olan Banja Luka Challenger Turnuvasını şampiyon olarak tamamladığını anımsatan Uluç, Yıldız oyuncumuz, Türk Telekom İzmir 2010 Erkekler Tenis Turnuvası finalinde, Hindistandan Somdev Devvarmana 2-0 yenilerek ikinci olmasına rağmen çok iyi bir görüntü çizmişti. Onun bu önemli başarılarıyla Türk tenisi, adını dünya arenasında daha fazla duyuruyor diye konuştu.

Marsel İlhanın İpek Şenoğlu ile birlikte Türk tenisine yeni bir boyut kazandırdığını anlatan Ayda Uluç, şöyle devam etti:

Marsel, oyun içinde olduğu kadar oyun dışında da çok mükemmel bir sporcu. Disiplini ve çalışma hırsıyla herkese örnek oluyor. Katıldığı her turnuvada biraz daha tecrübe kazanıyor. Henüz çok genç olmasına rağmen sahada büyük bir olgunluk sergiliyor ve yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Tenise küçük yaşta başlamak çok önemli. Marsel de bu spora küçük yaşta başlamasının meyvelerini topluyor. Genç sporcumuzun bu başarısını, ilerleyen yıllarda da sürdüreceğine inancım tam. Teniste birçok Marsel İlhanlar yetişiyor. Türk tenisinin geleceğini çok parlak görüyorum.

Ayda Uluç, Türkiyede tenisin daha fazla gelişmesi adına tesis sayısının arttırılması gerektiğini vurgulayarak, Gençlerimiz artık tenisi çok seviyor. Onların bu spor dalına yönlenmesinde büyük katkıları olan Marsel İlhan ve İpek Şenoğluna teşekkür ediyoruz. Türkiyede tenisin hak ettiği noktalara geleceğine inanıyorum. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.