banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Avea, Barcelona için Şanlıurfa'da yıldız avında

Proje kapsamında Şanlıurfa'da gelen Avea yetkilileri seçmeden önce Hilton Otelinde bir basın toplantısı düzenleyerek proje hakkında bilgi vererek soruları cevapladılar.
Veli Celalettin Güvenç, Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ın da katıldığı toplantıda konuşan Avea CEO'su Erkan Akdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi; Şanlıurfa tarihi boyunca değer yaratan bir bir merkez oldu.
Avea olarak bizde kendimize değer yaratmayı örnek alıyoruz. Firma olarak 11 yıldır futbola verdiğimiz kesintisiz desteği 2011 yılında FC Barcelona ile vizyoner bir işbirliğine imza atarak farklı bir boyuta taşıdık. Bu proje ile amacımız şehir içersinde hapsolmuş sokak aralarında kalmış yeteneklerin önündeki engelleri kaldırıp dünyaya kazandırmaktır. Dedi. Proje kapsamında çeşitli illerde 5 Binden fazla gençle buluştuklarını belirten Akdemir Organizasyon sonunda seçilecek 9-15 yaş grubundaki 260 genç futbolcunun Barcelona'nın altyapısındaki antrenörlerden eğitim alacağını söyledi.
Toplantıda konuşan Vali Güvenç ise, "Şanlıurfa'nın Türkiye'nin 9. Büyük ili olduğunu belirterek; Şanlıurfa çok genç bir nüfusa sahip. GAP'tan dolayı cazibe merkezi haline gelen ilimizde büyük firmaların yatırımlarını ve kültürel  - sportif faaliyetlerini görmek bize büyük bir onur ve mutluluk veriyor" dedi.
Basın toplantısından sonra GAP Arena Stadyumu yanındaki sentetik çim sahaya geçen Avea yetkilileri ve Protokol üyeleri burada minik futbolcularla futbol oynadı. Kısa süreli maçların ardından futbolcu seçmeleri yapıldı.

İshak Polat / Gapgundemi

 

Anahtar Kelimeler:
BarcelonaAvea
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.