banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

ATF Heyeti Bakan Özak'la Görüşecek

Anadolu Taraftarlar Federasyonu yönetimi geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonrası çalışmalarına hız vererek dün Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyyit Eyyüpoğlu`nu Ankara'da TBMM`de ki Ofisinde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyyit Eyüpoğlu, böyle bir organizasyonun ev sahipliğini Şanlıurfa`nın ve Başkanlığını da bir Şanlıurfalının yapmış olmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Eyüpoğlu, Anadolu'da ki tüm taraftar derneklerini tek ses tek yürek olarak federasyon çatısı altında birleştirdiklerinden dolayı başta Abdullah Tuğbay`a ve tüm taraftar derneklerine teşekkür etti. Daha sonra da Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyyit Eyyüpoğlu,  Anadolu'daki tüm taraftar derneklerini temsilen Anadolu Taraftarlar Federasyonu`nun yaşanan sıkıntılar ve taraftar derneklerinin isteklerini arz etmek için Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak`tan Anadolu Taraftarlar Federasyonu adına randevu aldı.

Abdullah Tuğbay Başkanlığındaki Anadolu Taraftarlar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, bugün Bakan Özak ile görüşecekler.

Ziyaretin ardından ATF Başkanı Abdullah Tuğbay, Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyyit Eyüpoğlu`na yardımlarından ve federasyona göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı şükranlarını arz etti.


 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.