banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

ASKF yine Canbeyli dedi

Belediye Eski Nikah Salonunda düzenlenen genel kurula Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mustafa Yavuz, Futbol İl Temsilcisi Abdurrahman Çadırcı, ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu ve delegeler katıldı.

Çoğunluğun sağlanmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Divan başkanlığını Mustafa Yavuz’un yaptığı seçimlerde, mevcut başkan Bahattin Canbeyli ve Keçespor Kulüp Başkanı İbrahim Tekatlı adaylık için divana liste verdi. Daha sonra adayların yaptığı konuşmalar esnasında İbrahim Tekatlı, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Dilek ve temennilerin ardından yapılan seçimde Bahattin Canbeyli, 3. kez Şanlıurfa ASKF başkanlığına seçildi.

Canbeyli yaptığı açıklamada, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Amatör sporunu daha iyi yerlere getirebilmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bahattin Canbeyli’nin listesinde şu isimler yer alıyor;

Mehmet Aktaşoğlu, Zübeyr Kılıç, Hasan Yeşil, Ahmet Akarslan, Hüseyin Çadırcı, Adnan Yükselir, Yasin Altıngöz, Murat Basyan, Mehmet Kolbudak, İbrahim Demirkan, İmam Çeviker, Mustafa Ocak, Mehmet Kendirci, Abdurrahman Karakaya, Emin Onhan, Mustafa Çavur, Necmettin Şahin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.