banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Arslan'dan önemli açıklamalar

PTT 1. Lig'de Elazığ Atatürk Stadı'nda Orduspor'u 2-1 mağlup eden


 Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan, ''Çok önemli bir 3 puana ulaştık ki biliyorsunuz 6 haftadır dışarıda oynuyoruz. Yani tarafsız saha ya da deplasman, artık kendi sahamızı görmedik. Taraftarımız 7. dakikada bizden vazgeçti. Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum"' dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, takımının karşılaşmaya istediği gibi başlamadığını, daha iyisini hayal ettiğini dile getirdi.

İlk olarak geriye düştüklerini ve ardından toparlanmaya başladıklarını belirten Arslan, ''İlk yarının sonuyla beraber ikinci yarıyı tamamen forse ettik diyebilirim, yani önde oynadık. Pozisyonlara girmeye çalıştık ve girdik. Galip geldik. Daha fazlası da olabilirdi" diye konuştu.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını savunan Arslan, "Ona inanıyorum. Çok önemli bir puana ulaştık ki biliyorsunuz altı haftadır biz dışarıda oynuyoruz. Yani tarafsız saha ya da deplasman artık kendi sahamızı görmedik ama bunda da bir hayır vardır diyoruz çünkü taraftarımız 7. dakikada bizden vazgeçti. Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Sahalarını Şanlıurfaspor'a açtıkları için Elazığspor Kulübü'ne ve Ümit Özat'a teşekkür eden Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: ''Elazığ olmasa bizim maç oynayacak stadımız yok. Hani şampiyonluğa oynuyoruz, üste oynuyoruz diyoruz ama böyle bir handikaplarımız da var. Buna rağmen takım direnç gösteriyor, inanıyor. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Allah devamını nasip eder inşallah.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.