banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Arslan ve Okutan, Urfaspora destek istediler

Şanlıurfaspor’un 2-0’lık skorla Çanakkale Dardanelspor’u yenmesinin ardından bir açıklama yapan Vali Nuri Okutan ile Kulüp Başkanı Habib Arslan, taraftarlardan Şanlıurfaspor’a destek istedi. Okutan ve Arslan, tüm maçlarda taraftarların 30 Bin kişilik GAP Arena Stadyumu’nu doldurarak, şampiyonluk hedefiyle ilerleyen Şanlıurfaspor’a destek vermelerini istediler.

 

Vali Nuri Okutan maç sonunda yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un Çanakkale Dardanel karşısındaki oyunundan çok memnun kaldığını söyledi. Şanlıurfaspor’un bir çıkışa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Vali Okutan, “İnşallah o serinin o çıkışın başlangıcıdır bugün. Rakiplerimizde puan kayıpları yaşamış. Daha önümüzde çok maç var. Yeter ki disiplini bozmadan emin adımlarla büyük sonuçları alacağımızdan eminim. Taraftarlarımızdan da daha samimi, daha kararlı olumlu sonuçlar bekliyorum. Seyircilerimizin maçlara gelmelerini hem de oturmayıp takıma destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ise, galibiyete büyük ihtiyaçları olduğunu belirterek, “İyi bir takım kurmuştuk. Fakat geçen haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Futbolda bu şanssızlıklar var. Ekrem Hocamızla beraber bu havayı yakaladık. İnşallah bu çıkış devam edecek. Artık bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah daha iyi günler yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.