banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Arslan; Teşekkürler Başbakanım

 resmi açıklamayı yapmasının ardından gazetemize konuşan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, kupa finalinin Şanlıurfa'ya verilmesinde en büyük emeğin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu belirterek, ‘Şanlıurfalılar olarak Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kupa finalinin Şanlıurfa'ya verilmesinin çok güzel ve inanılmaz bir şey olduğunu vurgulayan Arslan, "Bizleri çok mutlu etti. Kupanın Şanlıurfa'da oynanması için Şanlıurfaspor Kulübü olarak 3 aydan beri yoğun bir çalışma sarf ettik. Bu konuda Sayın Valimizin de çok büyük emeği ve uğraşı oldu. Dolayısıyla bu sonuç verdi ve inşallah Şanlıurfa için iyi olur" diye ifade etti.

Şanlıurfa'nın sahip olduğu değerlerle bir dünya kenti olduğunu kaydeden Arslan, "Böyle bir Dünya kentinde futbolunda ön plana çıkması gerekir. Böyle futbol organizasyonlarının da yapılması lazım. Çünkü Şanlıurfa'mızın tanıtımı için bu önemli organizasyonlar mutlaka gerekli ve bunların arkasını getirmemiz lazım. Kupa finali Şanlıurfa'ya çok şeyler kazandıracak ve özellikle kentimizin büyük bir reklamı olacak. Şanlıurfaspor'un süper lige çıktığını düşünün ve her 15 günde bir böyle bir organizasyon yaşamış olacak. Ve Şanlıurfa böyle tanıtılmış olacak. Dolayısıyla Şanlıurfaspor'un biz değerini bu şekilde anlamamız lazım. Buna da tüm Urfalıların destek olması lazım. Biz her defasında diyoruz ki Şanlıurfaspor tüm Urfalıların malıdır. Dolayısıyla herkesin Urfaspor'a sahip çıkması ve desteklemesi lazımdır. Kim ‘Ben Şanlıurfa'yı seviyorum' diyorsa Şanlıurfaspor'u da sevmeli ve ona yardım etmeli. Dolayısıyla kupanın Şanlıurfa'ya verilmesi beni çok sevindirdi. Bunun devamının gelmesi içinde bizim Şanlıurfaspor'u daha üst liglere taşımamız gerekir" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.