banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Arslan; Şampiyon olacağız

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, iddialı açıklamalarda bulundu. Oynadıkları son 4 maçta 10 puan topladıklarına dikkat çeken Arslan, Bu şekilde devam ettiğimiz takdirde şampiyon oluruz dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Habib Arslan yaptığı açıklamada, Ekrem Hoca ile beraber Şanlıurfasporun iyi bir yola girdiğini söyledi. Takımımız kan değişimi ile iyi bir çıkış yakaladı. Tabi ki bundan Ekrem Hocanın da kariyeri çok etkili oldu. 4 Maçta 10 puan aldık bunun ortalaması 2 buçuk. Bu şekilde devam ettiğimiz takdirde şampiyon oluruz. Şanlıurfaspora güveniyorum iyi bir takım kurduk. İstediğimiz yöne doğru gidiyoruz. Henüz istediğimiz yerde değiliz ama oraya doğru bir gidişimiz var. Tüm kentin

bu takıma sahiplenmesi lazım, herkes üzerine düşen görevi maddi ve manevi anlamda yapması lazım. Biz bu yıl futbolcularımıza paralarını, primlerini zamanında ödediğimiz takdirde bu takımı Bank Asyaya mutlaka çıkarırız. Şanlıurfaspor her konuda hak ettiği yerde olması gerekiyor. Dolayısıyla futbol anlamında da bizim hak ettiğimiz yere gelmemiz lazım. Çünkü 2 Milyona yaklaşan bir nüfusumuz var, gerek Türkiyenin gerekse de Dünyanın önemli bir kentiyiz. Şanlıurfasporu Bank Asyaya çıkarmak bizim için bir

borçtur. Bu borcu da tüm Şanlıurfalılar ile elbirliği içerinde gerçekleştireceğiz dedi.

Başkan Arslan ayrıca, Çarşamba günü ligde oynayacakları Eyüpspor maçını da kazanarak galibiyet serisine devam etmek istediklerini kaydetti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.