banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Arslan; Metin Aktaş ve Yertek gönderildi

Arslan’dan transferlerle ilgili açıklama

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Ocak ayında başlayacak transfer sezonuna dikkat çekerek, “Kulübümüzün Resmi İnternet Sitesinde yapacağımız açıklamalar dışındaki söylentilerin dikkate alınmamasını istiyoruz”dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, ikinci dönem öncesi Teknik Direktör Ekrem Al’ın Raporu doğrultusunda Kaleci Metin Aktaş ile Yertek Evren ile yolların ayrıldığını belirterek şöyle dedi

“Bu iki futbolcumuza Kulüp bulmaları için Futbol Şubesi Sorumlumuz Sayın Mustafa Dinç kendileriyle görüşme yapmıştır. Bu 2 futbolcu dışında Takımımız tam kadro halinde Antalya’daki Kampa katılmışlardır. Kampımız 14 Ocak Cuma gününe kadar Antalya’da iki ayrı dönem halinde devam edecektir.

Şanlıurfaspor Yönetimi olarak eksikliğini hissettiğimiz üç ya da dört ayrı mevkiye transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda arkadaşlarımız büyük bir özveri içersinde çalışmalarını sürdürmektedir. Gidenler ve transfer edileceklerle ilgili birçok isim özellikle gündeme getirilmek istenmektedir. Transfer dönemlerinde bu tür spükülasyonlar maalesef bilerek ya da bilmeyerek yapılmaktadır. Şanlıurfa spor kamuoyuna yapılan her çalışmayı anında Basın aracılığıyla ileteceğiz.

Ancak bizim resmi açıklamamız dışında çıkan haberlere itibar edilmemesini özellikle arzu ediyoruz. Antalya’daki Kampa gelecek ve yapılacak her görüşmeninde Şanlıurfaspor’un transferi olarak algılanmamasını özellikle istiyoruz. Maalesef bu tür görüşmelerde zaman zaman Basında yeni transfer olarak algılanmaktadır”dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.