banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Arslan: Bank Asya hedefini tuturacağız

Türk Telekom maçını da kazanarak 3’te 3 yapan Şanlıurfaspor’da Türk Telekomspor’u yenmenin mutluluğu yaşanıyor. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, hedeflerine doğru emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, “İnşallah ilk beşe girip oradan da Bank Asya’ya çıkmayı başaracağız” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor’da son haftalarda alınan galibiyetlerin sevinci yaşanıyor. İkinci yarıya kötü bir başlangıç yapan bu gidişe Belediye Vanspor galibiyeti ile son veren ve ardından Tarsus İdman Yurduspor’u deplasmanda yenen son olarak da Türk Telekomspor’u deviren Şanlıurfaspor’da bu saatten sonra puan kaybetmemenin hesapları yapılıyor.

Kulüp Başkanı Habib Arslan, Türk Telekom maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Türk Telekom karşısında gerçekten iyi futbol oynadık. Belki bu sezon en zevkli ve heyecanlı futbolunu oynadık diyebiliriz. Maçın son dakikalarında belki kötü anlar yaşadık ama sonuçta 1 golle 3 puanı almasını bildik. Bu galibiyette büyük çaba sarf eden futbolcularımıza ve teknik heyet ile taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

“BANK ASYA YOLUNDA İNANÇLIYIZ”

Son haftalarda aldıkları galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladıklarına değinen Arslan, “Ligin ikinci yarısına iyi başlayamamıştık. Ama artık istediğimiz sonuçları alabiliyoruz. İnşallah bu sonuçları önümüzdeki maçlarda da almayı başaracağız. Önümüzdeki maçları da kazanarak ilk 5’e gireceğimize ve daha sonra Play-Off’tan ise Bank Asya’ya çıkacağımıza inanıyorum. Bu konuda yönetimde, teknik heyette, futbolcularda ve taraftarlarda inançlılar” şeklinde konuştu.

Uğur Budak sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.