banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Arslan: “Alınan sonuçlardan memnunum”

 Şanlıurfaspor tesislerinde basının karşısına çıkan Arslan, çok zorlu maçlar oynuyoruz, özellikle son hafta oynadığımız Orduspor maçında alınan 3 puana çok sevindim diye konuştu.

Ligde geride kalan 6 haftayı değerlendirerek takımın oyunundan ve alınan sonuçlardan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Sahada yaşanan sorunlar nedeniyle evinde oyması gereken maçları dışarıda oynadıklarını belirten Arslan “ 6 haftadır deplasmanda oynuyoruz” dedi. Ligde geride kalan 6 haftayı değerlendiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan; “ ligde 6 hafta geride kaldı. Sahamızın çimlerinde yaşanan sıkıntılardan dolayı dışarda oynamak zorunda kalıyoruz. Takımımdan gayet memnunum. Oynanan futbol ve alınan puanlar beni mutlu ediyor. İnşallah Manisaspor maçını GAP arena stadında oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Orduspor maçında 7. Dakika Şanlıurfaspor’un 1-0 yenik duruma düşmesiyle taraftarların tepki göstermeye başladığını anlatan Cihat Arslan; “ Orduspor maçında dakika 7’de gol yedik tribündeki taraftarlar gol yememizin hemen ardından takıma olumsuz tezahürat yapmaya başladı. Ben çalıştığım hiçbir takımda böyle bir şey görmedim dakika 7’de gol yedikten sonra hemen takıma sırt çevrildi. Maç esnasında 25 kadar Şanlıurfaspor taraftarı izliyordu yapılan bu tezahüratlar beni etkiledi ama maç sonu kazanmasını bildik” Şanlıurfa’yı çok sevdiğini belirten Cihat Arslan manevi havasından çok etkilendiğini belirtti.

Özellikle Balıklıgöl ve çevresini çok sevdiğini anlatan Arslan; “ Şanlıurfa’ya severek ve isteyerek geldim. Şanlıurfa’nın manevi havasını çok seviyorum. Zamanımın büyük bir bölümünü Balıklıgöl’de geçiriyorum oranın manevi huzurunu çok beğeniyorum. Ayrıca Şanlıurfa çok güvenli bir şehir İstanbul’da bile bu kadar rahat olamıyorduk geçtiğimiz gün gece saat 12’den sonra rahat bir şekilde dışarıda gezdim” şeklinde konuştu.

Son olarak Galatasarayın Şampiyonlar ligindeki maçı hakkında sorulan soruyu cevaplayan Arslan, “Bugün oynanacak olan maçta Galatasaray’a başarılar diliyorum, bilindiği gibi Galatasaray’ın şampiyonlar ligindeki ilk golünü ben atmıştım. İnşallah iyi bir sonuç alırlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.