banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Arda Turan kesin olarak ayrılıyor
Sarı-Kırmızılıların kaptanı, Türkiyede kendisine yapılanlara sonunda isyan etti. Genç yıldız, sezon sonunda kesin olarak Galatasaraydan ayrılma kararı aldı.

Ailesi ve menaceri Ahmet Bulutla görüşerek bu kararı verdiği ifade edilen genç yıldızın talebini, önümüzdeki günlerde Yönetime de ileteceği bildirildi.

Ardanın Avrupada oynamaya oldukça sıcak baktığı ve Sarı-Kırmızılıların kaptanının ayrılma gerekçesi olarak da; özel hayatına çok fazla girilmesi, yapılan seviyesiz haberler, herhangi bir davranışı ya da hareketine hemen bir yorumda bulunulmasını gösterdiği belirtildi.

Son haber delirtti
Bu konuda annesi ve babasından da onay alan Ardanın son olarak, Çok fazla seks yaptığı için sakatlandı haberiyle adeta çılgına döndüğü ve moralinin çok bozulduğu öğrenildi.

Bu arada ameliyat olan Ardanın, pazartesi günü düz koşulara başlayacağı açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.