banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Arda ne zaman sahalara dönecek?
Yarın Almanyada kasığından operasyon geçirecek olan Ardanın sahalara dönme süreci tamamen kendisine bağlı. Ancak en kötü ihtimalle bile sezonun ikinci yarısında hazır olması beklenen Ardanın Avrupaya gitme planı da devam ediyor.

Milli takım idmanında kasığından sakatlanan ve osteis pubis teşhisi konulan Arda, bugün Almanyanın Münih kentine gidiyor. Yarın Dr. Ulrike Muschaweck tarafından ameliyat edilecek olan genç yıldızın en geç perşembe günü Türkiyeye gelmesi bekleniyor. Ardanın ne zaman sahalara döneceği ise tam bir muamma. Başarılı oyuncunun rehabilitasyon süreci, bu sorunun cevabının netlik kazanması konusunda çok önemli bir rol oynuyor. Fenerbahçeli Alex, ameliyat olmamasına rağmen tedaviyle pubis sakatlığıyla başa çıkabiliyor. Ancak Brezilyalı yıldız, kendisinin de söylediği gibi yaşantısına çok dikkat ediyor.

Her şey Ardanın elinde

Uzmanlar, ameliyat sonrası sürecin çok dikkatli bir şekilde geçirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ardanın çok iyi bir şekilde dinlenmesi ve kendisine iyi bakması şart. Eğer bunları yaparsa, ligin 14. haftasındaki Beşiktaş derbisine yetişmesi bile mümkün. Ancak en kötü ihtimalle bile Ardanın ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde başlayacağı öğrenildi. Bu nedenle, başarılı oyuncunun sezon sonunda Avrupaya gitme planlarında bir aksaklık olmayacak.

Bir daha asla

Bu arada Belçika maçında sakatlanmasına rağmen oyuna devam eden, son olarak da kasığında ağrısı bulunduğu halde milli takım idmanına çıkan Ardanın yakın çevresine, Yaşadıklarım bana acı bir ders oldu. Bundan sonra tam olarak iyileşmeden asla kendimi zorlamayacağım dediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.