banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Arda F.Bahçe maçına yetişecek mi?

Sarı kırmızılılar genç oyuncuyu Beşiktaş derbisine yetiştirmeye çalışıyor...

Ligtvnin haberine göre; Galatasarayda Münihte geçirdiği kasık ameliyatının ardından gece geç saatlerde İstanbula dönen Arda Turanın hafta başında günü düşük tempolu koşulara başlayabileceği belirtildi.

Hafif antrenmanlara başlayacak Arda Turan, 2 hafta sürecek tedavisiyle birlikte fizyoterapistler eşliğinde koşularını da sürdürecek. Ardanın 2 hafta sonra antrenmanlara başlayacak duruma gelebileceği ancak hemen riske edilmeyeceği belirtildi.

Kulüp doktorlarıyla görüşen Frank Rijkaardın yıldız futbolcusunun sakatlığının tekrar etmemesi için özel bir program düzenlenmesini istediği ve Ardanın 14. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde hazır olmasının hedeflendiği vurgulandı.

Bu arada Galatasarayda Ankaragücü maçı hazırlıkları sürerken milli takımda bileğinden sakatlanan Lorik Cananın haftasonu forma giyemeyeceği, teknik direktör Rijkaardın orta sahada Ayhanın yanında Barışı oynatacağı öğrenildi.

Galatasaray savunmasının önemli ismi Lucas Neillın sakatlığının düzeldiği koşulara başlayan tecrübeli savunma oyuncusunun büyük bir olasılıkla maç gününe kadar hazır hale geleceği teknik direktör Rijkaardın bu futbolcunun yanında milli takımdan dönen Servet veya Ali Turandan birine şans vereceği ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.