banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Antep Belediye seri peşinde
Bank Asya 1. Ligde yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun kulüp başkanı Ünsal Göksen, Akhisar Belediyespor maçı çok zorlu geçecek dedi.

Başkan Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor maçından sonra Çaykur Rizespor maçını da kazanarak, istikrarlı bir çıkış yakaladıklarını, Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak üçüncü galibiyete ulaşmak istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor maçında 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ederek 3 puanı 3 gol atarak kazanmayı başardıklarını dile getiren Göksen, Manisa deplasmanında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçında da tek hedefin galibiyet olduğunu ifade etti.

Akhisar Belediyespor maçı için hazırlıkların başladığını, işlerinin hiç de kolay olmayacağına vurgu yapan Başkan Göksen, şöyle konuştu:

Lig, çok uzun bir maraton. Bu nedenle hep geleceğe yönelik hesaplar yapmak zorundayız. Bu nedenle, Çaykur Rizespor maçını unutarak, rehavete kapılmadan, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladık. Futbolcularımız bu maç için yoğun bir hazırlık döneminden geçiyor. Üst üste kazanılan iki galibiyetin de verdiği yüksek moralle şu anda takımda iyi bir hava var, teknik heyet ve futbolcuların morali yüksek. Çalışmalarımız keyifli bir ortamda devam ediyor.

Futbolcularımız, hırslı ve istekli çalışarak galibiyet umutlarımızı daha da artırıyor. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Rakibimiz şu anda alt sıralarda bulunuyor ve hiç galibiyeti yok. Bu durum işimizi daha da zorlaştırıyor. Çünkü rakibimiz kendi sahasında ilk galibiyetini alabilmenin mücadelesini yapacak. Ayrıca, ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. O nedenle, büyük takım küçük takım ayrımı diye bir şey yok. Bank Asya 1. Ligde her maç zorlu geçiyor. Bu da futbolun güzelleşmesini sağlıyor.

Göksen, Akhisar Belediyesporun çok koşan, hırslı mücadeleci ve genç futbolculara sahip olan bir takım olduğuna da işaret etti.

Göksen, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde cezalı futbolcuları bulunmadığını, sakat olan Ali Sakal, Uğur, Osman ve Ahmet Buğranın ise tedavilerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.