banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Analig’de Finalin Adı Şanlıurfa


Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol müsabakaları 14-16 mart tarihleri arasında 12 ilden 24 takımın katılımı ile Malatya’da yapıldı. 3 gün boyunca süren kıyasıya rekabetin sonunda yarı final müsabakaları sona erdi. Müsabakalara erkekler ve kızlar kategorisinde katılan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol takımı rakiplerini farklı skorlarla mağlup ederek yarı final müsabakalarını birinci tamamlayarak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “yarı final müsabakalarından birincilikle dönen  sporcularımız, Konya’da düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi final basketbol müsabakalarına katılma hakkı elde etti” Dedi
İl Müdürü Yıldız, başarılarından dolayı İl Temsilcimizi, sporcularımızı yetiştiren Antrenörler arkadaşlarımıza ve sporcu ailelerini tebrik ediyorum, 19 – 23 Nisan tarihleri arasında Konya’ da düzenlenecek olan  final maçına Şanlıurfa’yı temsilen katılacak olan ekibimize şimdiden başarılar diliyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.