banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Anadolu taraftar federasyonundan kınama
Anadolu Taraftarlar Federasyonu Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Balıkesirspor’un kendi evinde ağırladı Şanlıurfaspor maçının ilk yarısının 1-0 sona ermesinin ardından koridorlarda hiç hoş olmayan görüntülerin yaşandığını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi,

“Devre arasında Balıkesirspor kulüp başkanı, yardımcı antrenörü ve yöneticileri maalesef üzülerek söyleyeyim hiç hoş olmayan hadiselerin yaşandığını öğrendik. Maçın devre arasında başta Şanlıurfaspor futbolcusu Sedat Yeşilkaya olmak üzere konuk takım oyuncuları tehditler almıştır. Futbol dostluk kardeşliktir ilkesi federasyonumuzun ilk başta önemle üzerinde durduğu konulardan biri olup nasıl ki taraftarın eğitime ihtiyacı olduğu gibi kulüp idarecilerinin de eğitime ihtiyacı olduğunu belirtmek isteriz.”

Anadolu Taraftarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Tuğbay’ın karşılaşmayı çıplak gözle izlediği ve konuyu federasyonun yönetim kurulu üyelerine ilettiğini sözlerine ekleyen Ergin, “ Balıkesirspor başta yardımcı antrenörü ve kulüp başkanını dakikalarca hakeme ve Şanlıurfalı futbolculara ve taraftarlara yapılan çirkin tezahüratları kınıyoruz” dedi.

Ergin, Futbol Federasyonunun Balıkesirspor-Şanlıurfaspor müsabakasını incelemesi ve konunun takipçisi olması gerektiğini ifade ederek, “Bu anlamda Balıkesir Emniyet Müdürlüğü hakkında gerekli tedbirleri almadıkları yaklaşık 13 bin taraftarın izlediği maçta tahminen gözle görülen güvenliği sağlayacak çevik kuvvetin toplamı 70 kişiyi geçmediği görülmüştür. Bunların aksini iddia edenler varsa o gün görevlilerin listeleri istenebilir. Öte yandan her kim olursa olsun, hangi takım olursa olsun veya taraftar olsun bizler Anadolu Taraftarlar Federasyonu olarak şehir ve kişi veya dernek ayırımı yapmadan onların haklarını savunmak durumundayız bunun her kesin bilmesini rica ederim. Saygılarımla” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.