banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Amerikalı basketçiler Şanlıurfa’ya geldiler
Lisanslı ve lisanssız gençlere basket eğitimi için Şanlıurfa'ya gelen Şenbayrak ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’da basketbol alt yapısını incelediler. Ziyaret ettikleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’ndan spora ve özellikle basketbola verdikleri destek hakkında bilgi aldılar.

Ziyarette konuşan Şenbayrak;  2013 yılında basketbol yaz kampını Şanlıurfa’da yapacaklarını, bunun için bütün kurumların özellikle İl Özel İdaresinin  desteklerini beklediklerini belirttiler. Basketbol İl Temsilcisi İsmail Mutlu’nun katkıları ile Şanlıurfa’ya gelen heyet, Şanlıurfalı iş adamları ve mülkü idare amirlerinden basketbolun gelişmesi için destek istediler.



Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu; Şenbayrak ve Amerika Teksastan Şanlıurfa’mıza ve kendilerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Özel İdaresi olarak spora verdiğimiz destek kamuoyunca bilinmekte olup, özellikle Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’in  spora verdiği desteğin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.