banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Amatörler Takımların Sorunları Masaya Yatırıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ASKF tarafından Şanlıurfa'da bulunan amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinlemek ve sorunların çözüm yollarını araştırmak amacı ile eski Ticaret Sanayi Odasının yeri olan yeni idari binada toplantı gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, AKSF Başkanı Bahattin Canbeyli, Futbol İl temsilcisi Abdurrahman Çadırcı ile amatör kulüplerin başkanları ile yöneticileri katıldı.  Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “2012-2013 sezonu öncesinde Şanlıurfa genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimizin sorunlarını dinlemek ve görüş alışverişinde bulunarak çözümler üretmek için toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarla il genelinde amatör futbol takımlarının yanı sıra diğer branşlar da faaliyetleri arttırmak adına ortak akıl birliği çerçevesinde sorunları tartışarak çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz.” dedi.
Vali Celalettin Güvenç'in desteğiyle Şanlıurfa’daki tüm amatör spor kulüplerine malzeme yardımının yapılacağını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ''Şanlıurfa'nın dört bir yanında sentetik çim sahaların yapılmaktadır. İleriki yıllarda da bunun semeresinin alınacağını umut ediyoruz. Sayın bakanımız Faruk Çelik ve Vali Celalettin Güvenç'in verdiği katkıyla Şanlıurfa’yı spor şehri yapacağız'' ifadelerini kullandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.