banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Altun; Milli Maç Urfada oynansın

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’dan Türkiye Futbol Fedarasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e açık mektup. Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun TFF Başkanı Özgener’e dilekçe göndererek resmi bir milli maçın Şanlıurfa’da oynanmasını istedi.


Altun; “Sayın Başkanımız.. T. Futbol Federasyonu Başkanlığına seçildiğiniz günden beri yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Şanlıurfa GAP’ın Başkentidir. İlçeleri ile birlikte nüfusu yaklaşık 1.800.000 civarındadır. (Çorum, Tokat, Gümüşhane, Muş, Hakkari gibi yaklaşık 20 vilayetin büyüklüğündedir.) Sosyal ve Kültürel donatılardan yoksun kentimizin tek eğlence kaynağı “FUTBOL”dur. Bu sebeple sizden Milli takımlarımızdan birisinin (A Milli, Ümit Milli, U19, U18, U17, U16) maçını 30.000 kişilik Gap arena stadında oynatmanızı mutlaka istiyoruz. Geçmişte Fenerbahçe- Trabzonspor Ziraat Türkiye kupasını da ilimizde oynattığınız için teşekkür ederiz. Bu hususta gerekenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.” Dedi.

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.