banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Altun; Esnaflarımız dükkanlarını şanlıurfaspor bayrak ile süslesin
Geçtiğimiz hafta deplasmanda yenilerek şampiyonluk yolunda darbe almasına rağmen esnafların Şanlıurfasporun şampiyon olacağına inancı tam.



Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Yıllar sonra ilk defa Şampiyonluğa bu kadar yaklaştık. Takıma, Hocamıza ve Yönetime güvenimiz tamdır. Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmış olmamıza rağmen şehrimizde adeta bir “ÖLܔ havası hakim sanki şampiyonluğa oynayan takım bizim takımımız değilmiş gibi davranıyoruz. Artık bütün üyelerimden rica ediyorum herkes kendi dükkanını Şanlıurfapor bayrak ve flamaları ile süslesin. Bütün caddeler bayram havasına bürünsün. Hep birlikte Pazar günü Diyarbakır maçına giderek sahada takımımız destekleyelim. Takımımıza sahip çıkalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.