banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Altuğ: Suskunluğum asaletimdendir

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, göreve başladığı günden itibaren Şanlıurfanın sporda nasıl gelişeceği ve Şanlıurfalılara önemli spor müsabakalarını nasıl izlettireceği düşüncesiyle gayret sarfettiğini belirterek, Şanlıurfanın sporla da anılması için aralıksız çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çalışmalarının bazı çevrelerin menfaatlerine ters düştüğü için karalama çalışmalarını ilk günden başlattığını belirten Altuğ, Birtakım mesnetsiz hezeyanlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlamamdan ve Urfaya gelmemden çok önceleri başladı. Şahsımı hiç tanımadan, anlamadan eleştiriler yapıldı. Ben cevabımı hep çalışarak vermeye gayret ettim. İnatla ve azimle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğim. Urfa için ürettiğim güzellikleri buruda bir kez daha söylemekten hicab duyuyorum. Urfa kamuoyu bu gayretleri görüyor ve yaşıyor. Gördüğüm ilgiden ve sevgiden son derece hoşnudum dedi.
    Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, bitirilen proje, turnuva, şampiyona, seminerleri, Şanlıurfa sporu için yaptıklarını görmezlikten gelenlere, Hazreti Mevlananın veciz sözleriyle; Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım diyerek Şanlıurfanın tarihi ve kültürünün yanında sporu ile de anılması için elinden gelen gayreti sürdüreceğini, Şanlıurfa Milletvekilleri ve Vali Nuri Okutanın da desteğiyle Şanlıurfa sporuna hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.