banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Alnımızın Akıyla 3 Puan Alacağız

Kendi Tesislerinde idmanlarını sürdüren Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçından mutlak 3 puan bekliyor.

Takımın gidişatından son derece memnun olduklarını belirten Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü  İ.Halil Tepe, Kahramanmaraş’ta oynanacak olan maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.


Geride kalan 8 hafta sonunda ligin başında belirledikleri yerde olduklarını vurgulayan Tepe, şunları kaydetti:

"8 haftayı geride bıraktık. 8 hafta süresince sezon başında hedeflediğimiz noktanın gerisinde değiliz. İyi bir hedef için kurulmuş takımız. O hedef doğrultusunda futbolcularımız ellerinden gelen mücadeleyi en iyi şekilde yapıyor. Bulunduğumuz yerin sorumluklarını biliyor ve ona göre çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

ALNIMIZIN AKIYLA 3 PUAN ALACAĞIZ

Son 3 haftadır galip gelen Adana Demirspor’u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Tepe,” takımımızın cezası nedeniyle maçımızı Kahraman Maraş’ta yapacağız,bu açıdan kolay bir maç olmayacağını biliyoruz,ancak futbolcu kardeşlerimiz terlerinin son damlasına kadar mücadele edip anlımızın hakkıyla bu maçı da  kazanıp yolumuza devam edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.


Öte yandan geçen Hafta deplasmanda Gaziantep B.B.spor ile oynadıkları maça da değinen Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe,  Oyuncularının maçı galip tamamlamak için ellerinden geleni yaptığını  ancak başarılı olamadıklarını söyleyerek deplasman karşılaşmalarında alınan bir puan önemli olduğunu sözlerine ekledi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.