banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Al: Kısa sürede iyi bir mesafe kat ettik

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, son 3 maçta alınan galibiyetlere değinerek, “Kısa sürede iyi bir mesafe katettik” dedi.

Adana Demir galibiyetinin güzel olduğunu belirten Ekrem Al, “Ama Adana maçını geride bırakmak gerekiyor. Her maçı kendi ciddiyeti içerisinde düşünmemiz lazım. Eyüp maçı da bizim ciddi düşündüğümüz bir müsabaka. İyi bir seri tüm güzellikler yansıtamıyoruz ama kazanmasını biliyoruz. Oyunun bir bölümünde de iyi futbol oynamayı becerebiliyoruz” dedi.

Bir takım eksikliklerinin bulunduğunu vurgulayan Al, “Onlarda giderildiği takdirde daha iyi görüntüler ortaya çıkacaktır. Toplumunda camiamızın da beklediği ölçüde kısa sürede iyi bir mesafe kat ettik. İnşallah bunu bozmayız. Seyircimizin desteğiyle beraber bu çıkışımızı sezon sonuna kadar devam ettiririz. Futbolcuların moral ve motivasyonu iyi, sakat ve cezalımız yok. Adlan’ın durumu da bu hafta netleşecek. Problemsiz bir biçimdeyiz. Maça kadar da hazırlanacağız. İnşallah düşündüklerimizi, tasarladıklarımızı Eyüp maçına da yansıtıp galibiyetle ayrılırız” şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.