banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Akıl; Seriyi sürdürmek istiyoruz
Şanlıurfaspor, haftanın en önemli maçında deplasman karşılaştığı lig 3.’sü Altay karşısında aldığı beraberlikle  liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor puanını 37’ye çıkardı.

Bank Asya hedefi ile ilgili önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirten Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, bundan sonraki maçlar kendileri için öneminin arttığını söyledi.

Akıl,” Şanlıurfaspor’un bundan sonraki maçlarını mutlak üç puan için çıkacak. Artık telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Şanlıurfaspor’u takip eden 5, 6, takım var bunlardan Tepecikspor ve İskenderun Demir Çelikspor çok önemli bir çıkış yaptılar bu takımlarında sezon sonunda Şanpiyonluk ipini göğüsleyebileceklerini   düşünüyorum. Final haftalarına girdik. Balıkesirspor ve Bozüyük en güçlü rakiplerimizden. Ama, İskenderun D.Ç ve Tepecikspor’da bizleri zorlayabilcecek takımlar. Aynı heyecan ve ciddiyetle hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

İzmir deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Akıl, “ Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarına Altay Taraftarlar Dernek Başkanına aynı zamanda İzmir T,S,K,İzmir’deki Şanlıurfa’lı iş adamlarını ve Sarı-Yeşil renklere gönül veren taraftarlarımıza  çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

MALATYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto 2. Lig Grubunda mücadele eden lider  Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştıgı Altay beraberliğinin ardından bir günlük izin sonrası, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına  başlayan ekipte sakat ve cezalı futbolcu yok sakatlığı bulunan Özgür Özkaya’da çalışmalara başladı.



Şanlıurfaspor, pazar günü kendi sahasında karşılaşacagı   Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde  sürdüren  sarı – yeşilli ekip, kendi tesislerinde hafif bir çalışma yaptı çalışma yaklaşık 45 dk sürdüren Kemal Kılıç ısınma ve düz koşu yaptırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.