banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Akhisar galibiyetle tanışmak istiyor
Bank Asya 1. Ligin yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, hafta sonu Güngören Belediyespor ile yapacağı maçta ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, teknik heyet ve sporcular, Akhisarlı işadamı Şaban Taşkıranın Nuri Giyik Sanayi Sitesi içindeki işyerinde verdiği yemekte biraraya geldi.

Yemekte konuşan takım kaptanı Erman Yıldırım, Güngören Belediyespor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Son üç haftadır istediğimiz sonuçları alamıyoruz, ama bunun üstesinden geleceğiz, biz futbolcular olarak inanıyoruz. Bizim de bir çıkış zamanımız olacak. Güngören maçını almak istiyoruz, bu maç bizim çıkışımız olacak dedi.

Teknik direktör Atilla Özcan da oynadıkları altı maçta üç beraberlik, üç yenilgi aldıklarını ifade ederek, artık galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Özcan, gruplarında kolay takım olmadığını, her takımın diğerini yenebileceğini de belirtti ve Orduspor karşılaşmasının son yarım saatinde oynadığımız futbolu oynarsak, Güngören maçından 3 puan alabiliriz. Bundan sonra galibiyet serisine başlamak istiyoruz diye konuştu.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksele çiçek veren Şaban Taşkıran ise her zaman takımlarının yanında olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.