banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Akçakaleli minikler derece istiyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Tarım Spor minikleri, Şanlıurfa'yı temsil edecek. U-14 yaş alt yapı minikler gurubunda geçtiğimiz aylarda yapılan il ve ilçeler arasında yapılan futbol müsabakalarda 5 puan farkla birinciliği alarak Malatya'daki elemelere katılarak iyi bir derece elde etmek istiyor.
Futbolcular yola çıkmadan önce Kaymakam Şefik Aygöl, minik sporcuları makamında kabul ederek sporcuları tebrik etti. Aygöl, "Akçakale Tarım Spor kendini toparlayarak güzel işler başarıyor. Bugün itibariyle Tarım Spor kendini yenilemekle beraber, alt yapı gruplarda oluşturmaya başladı. Şu anda 150 minik futbolcumuz hazırlıklar içerisindedir. Bu başarılı çalışmalar neticesinde U-14 yaş gurubunda il birincisi olduk. Şimdide Şanlıurfa'yı temsilen miniklerimiz Malatya'daki elemelere katılacaktır. Ben sporcularımızın Başarılı bir sonuç elde ederek döneceklerine inanıyorum. Bu konuda bizlere destek veren ailelere belediyemize ve sivil toplum örgütlerine ve basına teşekkür ederim" dedi.
Akçakale Tarım Spor Teknik Direktörü M. Emin Önhan ise, "Bu başarıları elde etmemizde en büyük emek Kaymakamımız Şefik Aygöl'e aittir. Bu karşılaşmalarda il düzeyinde Adana, Malatya. Erzurum, Elazığ ileri ile müsabakalarımız olacaktır. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.