banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Akçakale'de madde bağımlıları için ıslah projesi

 Akçakale Kaymakamlığı sayıları her gün artan bu gençlere yönelik başlattığı spor aktiviteleriyle ıslah projesi sayesinde, bu alışkanlıkların önüne geçmek için adım attı.

 Akçakale’de kötü alışkanlıkların pençesine düşmüş bir çok madde bağımlısı genç bulunuyor. Akçakale Kaymakamlığı sayıları her gün artan bu gençlere yönelik başlattığı spor aktiviteleriyle ıslah projesi sayesinde, bu alışkanlıkların önüne geçmek için ilk adımı attı. 

Gençler üzerinde öncelikle spor aktiviteleriyle ıslah projesini başlatacaklarını belirten Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat “Akçakale’de madde bağımlısı olan 50 kadar gencimize spor dalında bir çalışma başlattık. Bu gençlerimizin yaşadığı bu kötü alışkanlıkları, bu ve buna benzer projelerle ortadan kaldırmaya çalışacağız.” dedi. 

Kaymakam Fırat, yapılacak sportif etkinlikler sonunda başarılı olan bu gençlere çeşitli hediyeler verileceğini ve bu gençlere hem Akçakale kaymakamlığı ve hem de Akçakale Spor olarak sahip çıkılacağını dile getirdi. (İbrahim yılmaz-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.