banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Akaltun ve Savaş Seçildi.

Sportif anlamda birçok büyük başarıya imza atan ve spor alanında tek isim hale gelen Kick Boks İl Temsilcisi aynı zamanda Doğu ve Güneydoğunun en büyük spor kompleksinin yönetim kurulu başkanı olan Murat Akaltun ve Edessa Tv Sahibi Mehmet Ali Savaş Kick Boks Federasyonun yönetim kuruluna seçildiler.

Şanlıurfa spor dendiği zaman ilk akla gelen ve yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren Murat Akaltun bu kez de büyük bir başarı elde ederek Kick Boks Federasyonun yönetim kuruluna seçildi. Akaltun'un yanı sıra sportif faaliyetlere verdiği destekle bilinen ve girişimcilik ruhu ile Şanlıurfa'ya yenilikler kazandıran Edessa Tv Medya Gruop Başkanı ve Mavi Tanıtımın sahibi Mehmet Ali Savaş'da yönetime seçildi. Şanlıurfalılar için büyük bir başarı olduğunun altını çizen Kick Boks İl Temsilcisi Murat Akaltun, birçok büyük proje hazırladıklarını ve bunları Şanlıurfa'da hayata geçireceklerini söyledi. Akaltun; "Yönetime seçilmemiz bizleri çok sevindirdi. Ayrıca her anlamda bizlere büyük destek veren Mehmet Ali Savaş beyinde yönetimde olması bizleri daha da güçlendirdi. Kapımız tüm Şanlıurfalılara açıktır''  dedi.

Akaltun, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'nın kendilerine olan güvenlerini boşa çıkarmayacaklarının altını çizdi.

www.baliklihol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.