banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

AK Partiden Kupa Finali teşekkürü

Ziraat Türkiye kupası final karşılaşması için Şanlıurfa ya gelen Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerine vatandaşın ilgi ve alakası son derece takdire şayandı. İlgi ve alaka yalnızca halktan değil, STK'lardan tutun, siyasi partilere,  Milletvekillerine, Şehrin Valisinden Emniyet Müdürüne kadar herkes seferber olmuştu. Final karşılaşmasının Şanlıurfa GAP Arena Stadında oynanmasına karar verildikten sonra, Ak Parti il teşkilatı herhangi bir aksaklık olmaması için sıkı bir çalışma başlattı. İlk olarak gelecek misafirlerin otellerin yoğunluğundan dolayı konaklama sıkıntısı yaşamaması için yaklaşık 700 kişilik bir misafir kitlesine konaklama imkanı sağlandı. Karşılaşmanın Şanlıurfa ya alınmasından sonrada bir an ilgisiz kalmayan, şehrin dört bir yanında afişlerle konuk takımlara ve taraftarlarına hoş geldin diyen Ak parti Şanlıurfa il başkanlığı karşılaşmanın oynanacağı günün sabahı her iki kulübün başkanlarını ziyaret ederek birer plaket verdi.

      İlk olarak El Ruha otelinde Trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener'i ziyaret ederek plaket veren yönetim kurulu üyeleri, memleketlerine geldikleri için Şener'e teşekkür ederken, Şener'de Yolda gördüğü afişler için şükranlarını iletmeyi ihmal etmedi. Ak parti yönetim kurulu üyeleri ile Trabzonspor başkanı Şener Arasında sıcak bir sohbet ortamı yaşanırken, Ziyarete Şanlıurfa il başkanlığını temsilen Ak parti il başkanı Ahmet Düşünür, Başkan yardımcısı ve medya tanıtım başkanı Kemal Saraçoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Büyükfırat, Ömer Ercanlar ve Abdullah Barut katıldılar.

Trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener'i ziyaretin hemen ardından Dedeman oteline geçen ve burada Fenerbahçe spor kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Ak parti Şanlıurfa il başkanlığı yetkilileri Fenerbahçe spor kulübü başkanı Aziz Yıldırım'a plaket verdi. Görüşmenin ardından, Başkan Düşünür ‘Bu tür organizasyonların Şanlıurfa için çok yararlı olduğunu, bu karşılaşmanın Şanlıurfa'da oynanması için sayın Başbakanın son derece çaba sarf ettiğini, belirterek emeği geçen herkese teşekkür ederiz' dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.