banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

AK Partiden engellilere 12 bin 500 TLlik destek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkadir Emin Önen, Cenap Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu engelli basketçileri sahiplendi. Önen, Eyyüpoğlu ve Gülpınar toplam 12 bin 500 TL maddi katkıda bulundular. Engelli Basketçilere toplam 16 bin 150 TL yardım toplandı. Engellier umduğunu bulamadı.

     Kanal Urfa televizyonuna spor programında konuk olan Şanlıurfa Engelli Basketçiler Kulübüne, 21.00 – 22.30 saatleri arasında canlı bağlantılarla katılan AK Partinin ağır topları toplam 12 bin 500 TL maddi katkıda bulunarak maddi ve manevi her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyleyip Şanlıurfalılar bu takıma sahip çıkması çağrısında bulundular.

Federasyon Başkanından 2 bin 500 TL

     Kanal Urfa televizyonundaki canlı yayın programına telefonla ilk olarak bağlanan Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun genç ve dinamik başkanı Mustafa Gülpınar, 2000 yılından beri başkanlığını sürdürdüğü federasyonu için “Amacımız, daha fazla engelli vatandaşımıza doğru teknik ve teorik bilgileri kazandırıp, onların spor yoluyla toplumla kaynaşmalarını sağlamak ve rehabilitasyon süreçlerini hızlandırmaktır. Ayrıca rehabilitasyon sürecini tamamlamış engelli arkadaşlarımızı elit sporcu seviyesine çıkarabilmek için uğraş vermekteyiz. 12 spor branşımızın 10 tanesinde (yelken ve oturarak voleybol hariç) faaliyetlerimiz gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı spor müsabakaları ile sürdürülmektedir. Birçok branşımızda engelli arkadaşlarım ülkemizi temsil ettikleri uluslararası şampiyonalardan çok iyi dereceler almaya başlamıştır. Gerek ferdi sporlarımız ve gerekse takım sporlarımızda büyük bir engelli nüfusuna sahip ülkemizde federasyonumuz aracılığıyla her yeni gün cesaretini kırmayan sporcularımız çok önemli başarılara imza atmaktadırlar. Başarılı olan Şanlıurfa Basketbol Kulübümüze de herkesin sahip çıkmasını arzu ediyorum” diyerek 2 bin 500 TL yardımda bulunmak istediğini açıkladı.

Önen’den de 2 bin 500 TL ve her zaman destek olma sözü

     Hemen sonrasında canlı telefon bağlantısıyla Şanlıurfalı hemşehrilerine seslenen AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, yaklaşık 1,5 yıldan beri engelli basketçilerimize maddi ve manevi destek sağladığını belirterek, “Öncelikle gençlerimizi tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl maddi sıkıntılarına rağmen başarılı olup Süper Lige çıkmayı başardılar. Sıkıntılarının giderilmesi konusunda bize destek olan Spordan Sorumlu Bakanımız Sayın Nafiz Özak’a da teşekkür ediyoruz. Küçümsenemeyecek başarıya imza atan ve Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde temsil eden engelli basketbol takımımızı Şanlıurfalı hemşehrilerimiz sahiplenmeli ve destek olmalı. Maddi desteğin yanında maçlarını bile izlemeye gitmeli, onları yalnız bırakmamalıdırlar. Ben elimden geldiğince maçlarına hatta antrenmanlarına bile gitmeye gayret ediyorum. Bu çocuklarımıza mutlaka sahip çıkmalıyız. Şimdiden herkesi maddi ve manevi destek olmaya davet ediyorum ve bende 2 bin 500 TL hediye ediyorum” dedi.

2 milli maç GAP Arenada oynanacak

     Milletvekili Önen, “Bilindiği gibi GAP Arena Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçının ardından Uluslar arası motokros yarışmaları yapılmıştı. Şanlıurfa bu kez uluslararası iki milli müsabakaya ev sahipliği yapacak. Ziraat Türkiye Kupası Final Maçıyla büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini gösteren Şanlıurfa ve özellikle Şanlıurfalı sporseverler, 25 Kasım 2010’da yine GAP Arena Stadyumunda buluşarak Türkiye – Rusya U15 Bayan Milli Takımlarının maçına ev sahipliği yapacak. Ayrıca 19 Ocak 2011 tarihinde de Türkiye - İtalya U 19 Erkek Milli Takımlar müsabakası yine Şanlıurfa’da oynanacak” diyerek müjde verdi.

Eyyüpoğlu’ndan 3 bin değil 5 bin TL

     Uzun bir sessizliğin ardından danışmanı aracılığıyla bağlantı kuran AK Partinin çiçeği burnunda tecrübeli siyasetçi Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ise, kendisinin her zaman gençlere destek olduğunu ve yanlarında olmaya devam edeceğini belirterek, kendisinin de 3 bin TL katkıda bulunacağını söyleyip başarılar dileğinde bulundu.

Gülpınar’dan da 5 bin TL

     Hemen ardından canlı telefon bağlantısını gerçekleştiren AK Partinin ağır toplarından Cenap Gülpınar, öncelikle Seydi Eyyüpoğlu’nun katkısını 5 bin TL olarak kabul etmelerini ve kendisinin Eyyüpoğlu ile konuşacağını söyleyerek, “Seydi Beyin katkısı az oldu. 3 bin değil 5 bin olarak kabul edin. Ben onunla konuşurum. Bu arada bende 5 bin TL katkıda bulunuyorum ve gençlerimize başarılar diliyorum” diyerek herkesi engelli basketçilere destek olmaya davet etti.

     Gülpınar’ın telefon bağlantısının sona ermesinin ardından tekrar canlı yayına bağlanan Eyyüpoğlu, “Cenap bey benim katkımı 5 bine çıkardı. Kabul ediyorum. O ne söyleseydi kabul ederdim. 5 dedi bende 5 bin TL vereceğim” diyerek tekrar herkesi destek olmaya çağırdı.

     Son olarak ta Özel bir Tıp Merkezi Bin TL ve Akçakale ilçesinden bir engelli babası 150 TL yardımda bulunduğunu açıkladı.

    Şanlıurfa Engelli Basketçiler Kulüp Başkanı Veysi Fırat ta, öncelikle destek olan Federasyon Başkanları Mustafa Gülpınar, AK Parti Milletvekilleri Abdülkadir Emin Önen, Seyit Eyyüpoğlu ve Cenap Gülpınar ile katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

     Fırat, her zorluğa rağmen Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ve ligde lokomotif takım olmayacaklarını söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.