banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Ahmet Güven BUGSAŞspor’a transfer oldu

Talep ettiği para fazla bulununca Şanlıurfaspor’la anlaşamayan 27 yaşındaki Samsunlu golcü, bir süreden beri kendisine kulüp arıyordu.  BUGSAŞspor kulübüyle anlaşmaya varan Ahmet Güven yeni sezonda Başkent takımının başarısı için ter dökecek.

 

Futbola Samsunspor altyapısında başlayan Ahmet Güven, 20 yaşında Maltepespor’da profesyonelliğe geçtikten sonra Çamlıdere Şekerspor A.Ş. Ve Erzurumspor’da oynamıştı. 2011-2012 sezonu başında Orduspor’dan Şanlıurfaspor’a gelen Ahmet Güven,  3’ü Türkiye Kupası 26’sı lig olmak üzere 29 maçta görev almış, 17 gole adını yazdırmıştı.

BUGSAŞspor daha önce de geçen sezon Şanlıurfaspor’da oynayan 35 yaşındaki sağ bek İzzet Kaya’yı renklerine bağlamıştı. (hizmet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.