banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Ahmet Çakar ortalığı karıştıran sözler sarfetti

Spor medyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ahmet Çakar'dan bomba açıklamalar!..

 

Sporx.com'a konuşan Çakar, Erman Toroğlu'ndan Hıncal Uluç'a, Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e kadar bir çok isim hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

 

İşte Ahmet Çakar'ın "ortalığı karıştıracak" röportajı...

 

"ERMAN'LA PROGRAM YAPMAKTAN MUTLU DEĞİLİM"

"İki cambaz bir ipte oynar mı dediler, oynar diye düşündük ama gördük ki oynamazmış. Bir sene boyunca acı çektim... Erman Toroğlu ile kişisel bir problemim yok ama iki cambaz bir ipte olmuyor. Buna bir iktidar paylaşımı diyebiliriz. Rahmetli babam; 'Her şeyi paylaşabilirsin iktidarı paylaşamazsın' demişti. Kıskançlık deyin, egonun kırılması deyin, birden fazla bilirkişi deyin, ne derseniz deyin. Kişisel olarak bir problemim olmasa da Toroğlu ile program yapmaktan çok memnun olduğumu söyleyemem."

 

"TOROĞLU'NA BEN YOL VERDİM... KEŞKE VERMESEYDİM"

"Erman ile sezon sonuna kadar gideceğimizi tahmin etmiyordum. Zaman zaman kızılcık şerbeti içiyorum dedim. Acılar çektim, maalesef. Erman da kızmasın bana, belki o da için için 'benim bu adamla işim ne' dedi. Kişisel problemimiz yok ama iktidar paylaşılmıyor kardeşim. Erman'ın bizim programa düşünüldüğünü ilk bana söylediler. Hatta daha ileriye gidiyim.. Nezaket gösterdi kanalın bir yöneticisi, ismini vermeyeyim, bizden olurumuz alıp onunla görüşüldü. Erman Toroğlu geldiyse bunda en önemli dahil benimdir. Şimdi pişman mısın? diye sorarsan, pişmanım. Olmadı işte... Bir sene acı çektim. Keşke yol vermeseydim..."

 

"ERMAN SARAYDAN ÇIKTI, BİTİRİMHANEYE GELDİ, ÇOK TOKATLAR YEDİ..."

"Herkesin oyun alanı farklı. Hani bir futbolcu çimde iyi oynar, bir futbolcu toprakta iyi oynar... Ben kendi adıma konuşuyorum: Polemiklerin olduğu, birden fazla, ikiden fazla yorumcunun olduğu, hatta görüntünün olduğu ya da olmadığı programlarda iyi oynadığımı düşünüyorum. Çünkü çok oynadım. 12 yıldır oynadım. 6-7 kanalda oynadım, görüntülü oynadım, görüntüsüz oynadım. 20-30'un üzerinde farklı yorumcuyla çalıştım. Erman ise Şansal Bey'le çalıştı, görüntülerle her şey çok iyiydi, görüntüsüz programda çok zorlandı.

 

Erman'ın enerjisi, onun ses tonunun çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Ama görünen o ki Erman Toroğlu, Şansal Bey'le program yaparken daha iyiydi ve daha mutluydu. O birden oradan çıktı, yani saraydan çıktı, bir bitirimhaneye geldi. Bir sene boyunca burada çok tokatlar yedi, zorlandı. Onun da mutlu olduğunu zannetmiyorum." "ZİYA ABİ ADAMIN KRALIDIR" "Gökmen (Özdenak), dünyada tanıdığım en naif, en saf, en temiz kalpli adamlardan biri. Kötülüğün 'k'sini bilmez, hinliğin 'h'sini bilmez, böyle bir adam. Ziya Şengül ise adamın kralıdır. Ben tanımazdım. Her geçen gün Ziya Şengül hakkında, babam olacak yaşta değil ama hayatta gerçek bir ağabey diyebileceğim, adamın kralı diyebileceğim kişi Ziya Şengül'dür. Her şeyiyle adamlık kriterine çok uygundur. Mesela çok basit bir şey söyleyeyim; Ziya Ağabey alkol alır, 10 yıldır onunla çalışıyorum, bir gün ben programdan önce alkollü çikolata yediğini bile görmedim. bel altı vurmamaya gayret sarf eder. Kısaca söylersem, amiyane olacak ama adamın kralıdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.