banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Adnan Polattan sert açıklamalar

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, dün Seyrantepe Stadının açılışında Başbakan Erdoğana gösterilen tepki ve stadın açılışında yaşananlar ile ilgili tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat dün Seyrantepe Stadının açılışında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübünün tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında başkan Adnan Polat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğana yapılan kötü tezahüratları ve stadın açılışında yaşananları aktarmak adına bir basın toplantısı düzenledi.

İşte Polatın basın toplantısında söyledikleri:

- 5 seneden beri büyük uğraşlar veriyoruz. Rahmetli Canaydın döneminden bu yana stadın her adımında ben de vardım. Başbakana ziyaret ettiğimizde bize stat konusunda olumlu yaklaştı.

- Stadın yapımında büyük uğraş verildi. Başbakanımız Türk Telekom Arenanın her safhasında bizimle beraber oldu. Birebir takip etti. Sorunları çözdü ve tedbirler aldı. Bu anlamda devlete bağlı birimleri harekete geçirdi.

- Başbakanımız stadın bitimi sonrası davetimizi kabul edip, Türk Telekom Arenaya teşrif etti. Olayı sadece stadyum olarak görmeyin. Çevresinde de çok büyük yatırımlar yapıldı. Metro, bağlantı yolları gibi. Açılıştan aylarca öncesinde hazırlıklar yaptık. Bütün amacımız ulaşım organizasyonunu minimum hatayla çözmekti.

- İzlenimlerimize göre, ulaşımda sorun olmadı. Çıkışta gecikmeler yaşandı; ama bu bekleniyordu. Açılış gösterisi ise kusursuzdu.

G.SARAYLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDİĞİMİZ İNSANLAR!

- Türk Telekom Arenanın mimarı Recep Tayyip Erdoğana ise büyük ayıp edildi. Galatasaraylı olduğunu düşünmediğimiz insanlar protesto ettiler. Bu durum bizi de çok üzdü. Stadın her aşamasına canı gönülden uğraş veren başbakanımızın samimiyetini karşılıksız bırakmak istemedik ve davet ettik. Bazı taraftarlar düğün gecesine leke sürdü. Bu insanları Galatasaraylı kabul etmiyoruz.

- Bizim 200 tane kameramız, 40 tane de polis kamerası tribünleri takip etti. İncelemesini yapacağız. Bu insanları stada sokmyacağız

Adnan Polat basın açıklaması bitiminde soru kabul etmedi ve basın toplantısını bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.