banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Adana maçından sonra konuşan Bahri Kaya, transfer istedi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, takımın skoru koruma ve maçı kazanma azminin çok iyi olduğunu söyleyerek, "Oyunda bilhassa ikinci yarıda Adanaspor'a biz müsaade ettik. O kadar net pozisyon vermememiz gerekiyordu. İlerideki haftalara eksikliklerimizi gidererek girersek eksik olan 3 puanı alırız. Devre arası çok daha fazla takviyeye gerek vardı. Önümüzdeki hafta 3 puanla alırsak takviyeye ihtiyacımız kalmaz. Yeni yönetimin takviye konusunda ciddi bir baskısı var. O nedenle yeni takviyeler yapacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. İki oyuncu transferi yapacağız. 31 Ocak'a kadar sabırlı olun en iyisini almak için mücadele edeceğiz. Bu tribünleri ayağa kaldıracak bir transfer olacak" dedi.


 

Şanlıurfasporlu futbolcu Abdülhamit Yıldız, yeni yönetim için bu maçta 3 puan almaya uğraştıklarını ancak sadece 1 puan alabildiklerini ifade ederek, "Bugün ikinci yarının ilk maçına çıktık. İkinci yarılar hem zor oluyor. Adanaspor zor bir takım yeni yönetime 3 puanla girmek istedik. Ama olmadı elimizden geleni yaptık hem Adana'yı hem de kendi arkadaşlarım çok iyi mücadele ettik. İnşallah haftaya 3 puanı alacağız. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
trtspor

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.