banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Abdullah Halman 1461 Trabzon'da

1461 Trabzon, Mersin İdman Yurdu ile yollarını ayıran Abdullah Halman ile 1,5 yıllık anlaştı.

Sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mersin İdman Yurdu'na transfer olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Akdeniz ekibinde ligde forma şansı bulamamış, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta forma giymişti.

Gaziantepspor'da futbola başlayan Abdullah, GASKİ ve Mezitlispor'da kiralık forma giydikten sonra Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formaları da giymişti.

6 aylık ayrılıktan sonra tekrar PTT 1. Ligi'ne dönen Abdullah, gollerine kaldığı yerden Trabzon ekibinde devam edeceğini söyledi.

Futbol oynamayı çok özlediğini söyleyen Abdullah, "Hedeflerim açısından 1461 Trabzon'u tercih ettim. Mersin İdman Yurdu'ndan ayrıldıktan sonra bir çok PTT 1. Lig ekibi transfer teklifinde bulundu ama ben hedeflerime uygun gördüğüm için burayı tercih ettim" diye konuştu.

Devrim Çetin / Ntvspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.