banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

85 kişilik dağ bisiklet yarışçısı Urfa’da

Haliliye Belediyesi, İstanbul’dan ‘Kültürlerin Kardeşliğine Pedal Çeviriyoruz’ sloganı ile yola çıkan dağ bisikleti yarışçılarını Şanlıurfa’da ağırladı. Çekmeköy Belediyesi ile yapılan işbirliği ile Şanlıurfa’da pedal çevirecek olan bisikletçiler, yol alacakları parkur öncesinde Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile kahvaltıda buluştu. Demirkol bisikletçilerle buluşmasının ardından yaptığı konuşmada, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya uzanan organizasyona tüm Şanlıurfalıları davet etti.

85 kişilik dağ bisiklet yarışçısı Urfa’da

07 Eylül 2014 tarihinde sabah saat 09:00’da gerçekleşecek olan “Çekmeköy Geleneksel Dağ Bisikleti Yarışları” Şanlıurfa etabı için kente 85 kişilik dağ bisikleti yarışçısı geldi. Haliliye Belediyesi’nin ağırladığı sporcular Şanlıurfa’da güne Balıklıgöl Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen sabah kahvaltısı ile başladı. Yarışma ekibi ile kente gelen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Eyüp Yıldırım, Fatih Sırmacı ile Belediye Meclis Üyeleri, Balıklıgöl Yerleşkesi’nde Haliliye Belediye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Kızılelma ve Haliliye Belediye Meclis üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Haliliye Belediyesine teşekkür

Şanlıurfa’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Kendilerine kucak açan Şanlıurfa’nın Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini ve artık kardeş Belediye kabul ettiklerini, “Kültürlerin kardeşliğine pedal çeviriyoruz” sloganıyla geleneksel bisiklet yarışının yapılacağını söyledi.

Dost Belediye olduk

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise Çekmeköy Belediyesini kentte ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Çekmeköy Belediyesi ile biz şimdi dost olduk, ilerde de çocuklarımız dost olacak. Kendilerini Şanlıurfa’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Başkan Demirkol, kahvaltı programının ardından Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile Balıklıgöl’ü ve kentin tarihi çarşılarını gezip Şanlıurfa tarihiyle ilgili konuklarına bilgiler verdi. Kent turu sırasında esnaf ile de selamlaşan Başkan Fevzi Demirkol, burada da ‘Dağ Bisikleti Yarışları Şanlıurfa Etabı’na davetlerde bulundu.

Göbeklitepe’de bisiklet sürdüler

Başkan Fevzi Demirkol ve Çekmeköy Belediyesi’nden gelen misafirler, daha sonra Göbeklitepe’yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından gruptaki 6 bisikletçi, kazı alanının yakınında bisiklet sürdü. Göbeklitepe’de ilk defa yapılan bisiklet turunun ardından, konuklar Harran ve Eyyüp Peygamber Makamı ile turlarına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.