banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

40 İlden 600 Sporcu Katıldı

Düzenlenen şampiyonaya yönelik bilgilendirme toplantısı Şanlıurfa’da bir otelde yapılırken toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı ve Dünya Kick Boks Birliği Başkanı Salim Kayıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve yetkililer katıldı.

Toplantıda konuşan Vali İzzettin Küçük; bundan böyle Şanlıurfa’da sürekli olarak ulusal müsabakaların gerçekleşeceğini belirtti. Ulusal bir müsabakayı düzenlemenin büyük bir organizasyon gerektirdiğini dile getiren Vali Küçük; Şanlıurfa’nın bu gibi organizasyonları her ay yapabildiğini kaydetti.

Şanlıurfaspor’un yarın karşılaşacağı Alanyaspor maçına da tüm Şanlıurfalıları davet ederek konuşmasını sürdüren Vali İzzettin Küçük: “Bu sezonun belki de en önemli maçını yapıyoruz. Tüm Şanlıurfalılardan rica ediyorum yarın maça gelsinler. Yarınki maçtatribündeki seyircimize ihtiyacımız var. Yaşayacağımız haklı gurura ortak olsunlar. Özellikle geçlerimiz ve tüm Şanlıurfalıları maça davet ediyorum” dedi.

Bilgilendirme toplantısının ardından Birecik Kapalı Spor Salonunda düzenlenen organizasyona katılan Vali İzzettin Küçük; kıran kırana geçen mücadeleleri izledi. Düzenlenen organizasyonun açılış töreninde ise yaptığı konuşmada Vali İzzettin Küçük; tüm sporculara başarı dileklerinde bulunarak, müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı tarafından Vali İzzettin Küçük’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve boks eldiveni hediye edildi.

Şampiyonayı izlemek üzere Birecik’e giden Vali İzzettin Küçük’e; Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.