banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

35 yaş üstü futbol turnuvası Şampiyonu Gençlikspor
Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen 35 yaş üstü futbol turnuvası, Gençlikspor ile Siverek Belediyespor arasında oynanan final maçı ve akabinde kupa töreniyle sona erdi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in öncülüğünde gerçekleştirilen turnuvanın ilkinde bu yıl 21 takım mücadele ederken, final maçında Gençlikspor ile Siverek Belediyespor karşı karşıya geldi.

11 Nisan Stadında oynanan müsabakada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç de ter döktü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğurul Yıldız ile birlikte Gençlikspor takımında mücadele veren Vali Celalettin Güvenç, karşılaşmanın ikinci yarısını tribünden izledi.



Vatandaşların seyirci olarak büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın normal süresi golsüz sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları Gençlikspor lehine 4-3 sona erince, Gençlikspor turnuvanın şampiyonu oldu.

Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli ile sporseverlerin izlediği final maçının ardından kupa töreni düzenlendi.



Kupa töreninde konuşan Vali Güvenç, sporun ve dostluğun kazandığını, bu tür müsabakalarla kaynaşmanın sağlandığını belirterek; turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli geldiği günden beri spora ve sporculara olan desteğinden ötürü Vali Güvenç’e teşekkür etti.



Turnuvanın en centilmen takımı Jandarmaspor olurken, birinci Gençlikspor, ikinci Siverek Belediyespor, üçüncü Ardekspor ve dördüncü Evren Sanayi Spor oldu. 2012 Valilik Kupası ve sporcuların madalyalarını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç verdi. Kupa töreninin ardından Vali Güvenç, dereceye giren takımlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
www.balikligol.com  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.